جلسه شهردار و شورای شهر اهواز همزمان با سالگرد تاسیس شوراها

جلسه شهردار و شورای شهر اهواز همزمان با سالگرد تاسیس شوراها

اعضای شورای شهر اهواز در آستانه نهم اردیبهشت سالگرد تاسیس شوراها و روز شورا و با حضور شهردار اهواز در خصوص مدیریت شرایط شهر در دوره پساسیل تشکیل جلسه دادند .

به گزارش سایت شهرداری اهواز عبدالزهرا سنواتی در هفتاد و ششمین جلسه علنی شورای شهر و ضمن گرامیداشت روز شوراها اظهار کرد: نهم اردیبهشت ماه سالروز تشکیل شوراها است، روزی که به فرمان امام راحل(ره) به عنوان تبلور حاکمیت مردم بر خود، به عنوان روز شوراها تعیین شده است .

وی افزود: با تشکیل شوراها ۲۰ سال است که مردم حاکمیت بر سرنوشت خود را در شهرها و روستاها متبلور کرده اند که امیدواریم بتوانیم از نقاط قوت تشکیل شوراها استفاده کنیم و در آینده نقاط ضعف خود را به نقاط قوت تبدیل کنیم .

رئیس شورای شهر اهواز گفت: قطعا سال های طولانی تشکیل شوراها تجربه خوبی بود. امیدواریم در آینده مدیران شهرداری که در طول این سال ها همگام با شوراها در شهرها و روستاها خدمت کرده اند، با کارهای بزرگ تر خدمت بهتری داشته باشند .

برپایه این گزارش در ادامه محمدجعفر فلسفی عضو شورا، در نطق پیش از دستور جلسه با تبریک سالروز تشکیل شوراها اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در این جایگاه منشاء خدمت باشیم و انتظارات بحق مردم را به نحو احسن انجام دهیم .

وی تصریح کرد: شرط اجرای درست قانون که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، بسیار اهمیت دارد. اجرای درست قانون در دو بُعد نظارت و قانون گذاری بسیار اهمیت دارد که اگر این وظیفه را به درستی انجام دهیم، وظیفه خود را به خوبی انجام داده ایم. یک سوم دوره چهار ساله این شورا گذرانده شده و طبیعی است که عملکرد خودمان را ارزیابی کنیم البته این ارزیابی عملکرد باید در فضای آرام انجام شود .

عضو شورای شهر اهواز بیان کرد: در آینده باید هیات رئیسه، زمینه و شرایط را برای نشست با افراد صاحب نظر فراهم کنند تا با برنامه ریزی دقیق تر بتوانیم نقشه راهی با بهره مندی از نظرات و دیدگاه ها تبیین کنیم .

فلسفی با اشاره به اتفاقات خوب در طول یک سال و نیم گذشته، گفت: در این دوره رویکرد شورا و شهرداری، توجه به مناطق محروم بوده است. اینکه صرفا نقاط ضعف پررنگ شود هنر نیست و باید نقاط قوت و ضعف بیان شود. تلاش باید جهت حاکمیت فضای مثبت باشد و در عین حال نقدها بیان شوند .

فلسفی افزود: اعضای شورا ارتباط تنگاتنگی با مردم دارند و این موضوع بسیار حائز اهمیت است، اینکه اعضای شورا با مردم مواجه می شوند و حرف ها و نقدهای مردم را می شنوند و تحمل می کنند، بسیار حائز اهمیت است. در حالی که اعضای شورا می توانند از مردم فاصله بگیرند و حرف های آنها را گوش ندهند. با توجه به ارتباط تنگاتنگی که با مردم وجود دارد، امیدواریم در عمل نیز خواسته ها به صورت عینی برآورده شوند و در جایی که امکان آن وجود ندارد، به صورت شفاف مشکلات مطرح شود .

عضو شورای شهر اهواز عنوان کرد: در حال حاضر در شورا و شهرداری تلاش شبانه روزی و جهادی انجام می شود و مصداق آن در سیل مشاهده شد. حدود یک ماه، تمام انرژی شورای شهر و شهرداری در این زمینه بود تا خطری اهواز را تهدید نکند. همچنین موضوع دریافت حق آلایندگی به ۱۰ سال پیش بر می گردد اما در این دوره شورا و شهرداری به صورت جدی در حال پیگیری است و امیدواریم به نتیجه برسد .

وی تصریح کرد: سیل آثار مخرب زیادی داشت اما حضور مردم، نیروهای جهادی و اتحاد و همدلی موجب شد تا حدودی مساله حل شود. اینکه در این بین، نگاه به مناطق محروم معطوف شد و توجه به مشکلات آنها موضوعیت پیدا کرد، بسیار حائز اهمیت است. عبور از این شرایط سخت، کار ساده ای نبود. امیدوارم در مرحله پساسیل نیز این روند ادامه یابد و شاهد مشارکت، همدلی و توجه به مناطق آسیب دیده باشیم .

عضو شورای شهر اهواز ادامه داد: همچنین موضوع خسارت های وارده به شهر در دستور کار شهرداری است که امیدوارم هر چه زودتر جمع بندی انجام و مشخص شود که این خسارت ها از چه مجموعه ای قابل پرداخت و وصول خواهد بود. همچنین روز گذشته، شهرداری با شرکت آبفا خوزستان در خصوص وضعیت فاضلاب جلسه ای تشکیل داد که تصمیمات خوبی در این زمینه اخذ شد .

وی عنوان کرد: یکی از خواسته های اصلی اعضای شورا، بحث طرح تفکیک از مبدا (زباله) است. از شهردار می خواهیم علت طولانی شدن اجرای این طرح بررسی شود زیرا قرار بود که این طرح انتهای سال گذشته اجرایی شود .


در ادامه ی جلسه فتح اله حاجتی دیگر عضو شورای شهر اهواز با تسلیت فوت دو تن از جوانان اهواز حین خدمت رسانی به مناطق سیل زده اظهار کرد: از مردم بابت تلاش همه جانبه در زمان خطر تشکر می کنیم. همچنین روز شورا، روز کارگر و روز معلم را تبریک عرض می کنم .

وی افزود: زمانی که آب از چهار طرف اهواز را محاصره کرده بود، اگر نیروهای بسیج، مردمی، جهادی و همه و مخصوصا جوانان مناطق عین ۲، ملاشیه، گلدشت و گلبهار، کوت عبدالله و زرگان و سایر مناطق درگیر سیلاب نبودند، قطعا اهواز زیر آب می رفت. این جوانان با تلاش شبانه روزی و با سپر کردن خود در مقابل سیلاب، مانع از ورود آب به مناطق مسکونی اهواز شدند که این اقدامات جای تشکر و قدردانی دارد .

برپایه این گزارش در ادامه مهران باباپور دیگر عضو شورا نیز اظهار کرد: اعضای شورا باید چشم انداز چهار ساله ای از این دوره شورا داشته باشند و همچنین هر کدام از اعضا، چشم اندازی از خود داشته باشند و مشخص کنند که پس از این دوره شورا چه جایگاه اجتماعی، سیاسی و مردمی خواهند داشت .

وی با اشاره به وقوع سیل بی سابقه اخیر، افزود: اگر همکاری مردم و مسئولین نبود، کنترل این سیل سخت بود که جا دارد از همه مردم و مسئولین که پای کار بودند، تشکر کنم .

باباپور گفت: این سیلاب نباید باعث شود که وظیفه ذاتی شهرداری فراموش شود .

عضو شورای شهر اهواز بیان کرد: باید مشخص شود پیامدهای سیل اخیر را چه کسی در شهرداری پیگیری می کند؟ همچنین باید بحران اهواز و نحوه عملکرد در این شرایط ارزیابی شود و چگونگی بهره مندی از این فرصت ها و تهدید ها عنوان شود. آیا برای برون رفت از این معضلات و بحران ها برنامه ای وجود دارد یا خیر.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری اهواز

    منبع خبر

    شهرداری اهواز

    شهرداری اهواز یک شهرداری در شهر اهواز می باشد

      نظرات