از تسهیل‌گری به سوی کاهش آسیب‌های اجتماعی

از تسهیل‌گری به سوی کاهش آسیب‌های اجتماعی

از تسهیل‌گری به سوی کاهش آسیب‌های اجتماعی

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار و رئیس کمیته اجتماعی ستاد بازآفرینی شهرستان مشهد گفت: مطالبه گری دستگاه‌های اجتماعی در راستای تسهیل امور محلات کم‌برخوردار بسیار مهم است و شهرداری و سازمان بازآفرینی و دفاترش در این راه با قدرت عمل کرده‌اند و دیگر نهادها باید از این سازمان درس گیرند. به عبارت دیگر متاسفانه جز شهرداری ارگان‌های دیگر پای‌کار معضلات اجتماعی در محلات کم‌برخوردار نیستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، احمد ریواده ضمن بازدید از روند فعالیت دفتر توسعه محله طرق که با حضور اعضای این کمیته انجام شد، اظهار کرد: فعالیت‌های فوق العاده، فعالیت‌های علمی و آگاهی بخش در چنین مناطق کم برخوردار است و باید ما این الگو را با تمام توان در دستور کار خود قرار دهیم، به عبارت دیگر از این ستاد و دفاتر توسعه می‌توان به عنوان خط مقدم جبهه اجتماعی و فرهنگی یاد کرد که مستقیم با معضلات مختلف روبه رو هستند.
وی گفت: مطالبه گری دستگاه‌های اجتماعی در راستای تسهیل امور محلات کم‌برخوردار بسیار مهم است و شهرداری و سازمان بازآفرینی و دفاترش در این راه با قدرت عمل کرده‌اند و دیگر نهادها باید از این سازمان درس گیرند. به عبارت دیگر متاسفانه جز شهرداری ارگان‌های دیگر پای‌کار معضلات اجتماعی در محلات کم‌برخوردار نیستند.
ریواده تصریح کرد: بایستی در ارتباط با فعالیت در چنین محلاتی اقدام محور عمل کرد یعنی اینکه در شاخص‌های با اهمیتی قدم برداریم که تمامی دستگاه‌ها درکنار هم و با قدرت قدم بردارند نه اینکه تنها یک نهاد مانند دفتر توسعه محله به تنهایی به دنبال حل مشکلات باشد.
وی تاکید کرد: یکی از الگوهای توسعه محلی مشارکت مردم است و سپس با گسترش مشارکت اهالی و ساکنین خود به خود اعتمادسازی شکل می‌گیرد، اگر امروز بیکاری مشکل اصلی محله طرق است باید کمیته امداد، آستان قدس و تمامی نهادهای مسئول برای رفع این معضل قدم‌های بزرگتری بردارند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار و رئیس کمیته اجتماعی ستاد بازآفرینی شهرستان مشهد خاطرنشان کرد: امروز دوری از موازی کاری در چنین محله‌هایی نیاز اصلی ما است، چرا باید هر نهاد و دستگاه در اینطور از محلات راه خود را در پیش گیرد و از همکاری و تعامل با سازمان‌های همسوی خود دوری کند، بر همین اساس تلاش می‌شود تا کارگروه‌های موازی حذف شوند و به جای آنها کارگروه های فرهنگی با قدرت بیشتری به کار خود ادامه دهند.
ریواده بیان کرد: در برابر مسائل فرهنگی و اجتماعی، ارکان قدرت لازم است و در کنار آن مکنت و آگاهی و علم نیاز است، در منطقه طرق باید حضور نیروی انتظامی و نهادهای قانونی به عنوان ارکان قدرت محسوس باشد تا امنیت و توسعه فرهنگی بیشتر شکل گیرد و همچنین پس از استقرار این نوع از قدرت باید با سرمایه‌گذاری و ارتقا سطح آگاهی ساکنین در راستای افزایش کیفی سطح اجتماعی و فرهنگی قدم برداشت.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار و رئیس کمیته اجتماعی ستاد بازآفرینی شهرستان مشهد افزود: مسئله اصلی ما در کاهش آسیب‌های اجتماعی در چنین محله هایی کاهش ۲۵ درصدی آسیب‌های اجتماعی است.
وی افزود: مردم در چنین محلاتی سرمایه‌های بزرگ اجتماعی ما هستند و کارگروه‌های فرهنگی باید با کمک دفاتر توسعه به کمک و ارتقا سطح کیفی زندگی چنین سرمایه‌های اجتماعی بپردازند.
ریواده گفت: امیدواریم با نگاه مثبت دفتر توسعه محله طرق و دیگر دفاتر توسعه محلات شاهد این باشیم که فعالیت‌های عملی و گزارش کار‌های انجام شده جای خود را به جلسات و گفت و گو‌های متداول دهد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری مشهد

    منبع خبر

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد

    شهرداری مشهد یک شهرداری در شهر مشهد می باشد

      نظرات