رفع تصرف و تعریض رودخانه کرج در باغستان شهرستان شهریار
![](https://www.thrw.ir/includes/tools/imgTools/image.php?img=/var/www/vhosts/thrw.ir/httpdocs/uploaded_files/DCMS/News_files/wrm_۹۴cada_۱۵۹۷۲۲۷۵۴۸.jpg ;q=۹۰ ;w=۳۲۰px ;h=auto)
![](https://www.thrw.ir/uploaded_files/DCMS/wysiwyg/images/rtl_arrow.gif)
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمدرضا گیتی پژوه" با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: با تلاش و آگاهی گروه های گشت و بازرسی منطقه مشخص گردید، شخصی مبادرت به نخاله ریزی در بستر و حریم رودخانه کرج نموده که این اقدامات باعث انسداد و کاهش ظرفیت آبگذری رودخانه مذکور شده بود، لذا با اخذ حکم قضایی از دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان شهریار و با هماهنگی شهرداری باغستان، اراضی به میزان سه هزار و ۲۰۰ متر مربع از بستر رودخانه کرج غربی منطقه باغستان و باباسلمان رفع تصرف و از ید سودجویان خارج گردید.
وی با بیان اینکه با اخذ دستور قضایی و همکاری شهرداری باغستان یک دستگاه کامیون کمپرسی تخلیه نخاله حین نخاله ریزی توقیف و به پارکینگ تحت نظارت این امور منتقل شد افزود: طی ۵ روز کاری و به منظور افزایش ظرفیت آبگذری در مواقع بحران بوسیله دو دستگاه لودر و سه دستگاه کامیون، مقاطع ارضی رودخانه کرج غربی از نخاله ریزی پاکسازی و مسیر جهت عبور ایمن سیلاب و افزایش ظرفیت آبگذری لایروبی گردید. همچنین بستر رودخانه نیز از وجود آثار تصرفات و خاکریزی و موانع آبگذری کاملا رفع تصرف شد.
گیتی پژوه در پایان با تاکید بر اینکه رصد و پایش تمامی رودخانه های واقع در محدوده عملیات این امور در راستای عبور ایمن سیلاب های احتمالی توسط مامورین مربوطه صورت می پذیرد، خاطر نشان کرد: در ابتدا اخطاریه لازم به متخلف یا متخلفین جهت رفع تخلف ابلاغ و در صورت بی توجهی و استنکاف به اخطارها با کسب دستور قضایی نسبت به برخورد قاطع با متخلفان اقدام می شود؛ زیرا رودخانه ها یکی از مهمترین منابع تامین آب شرب و تغذیه کننده سفره های زیرزمینی می باشد که باید از آن ها به عنوان انفال عمومی و ثروت ملی حفاظت کرد تا شرایط لازم و کافی جهت عبور ایمن جریان آب و سیلاب های احتمالی فراهم باشد.
لینک اصل خبر در سایت شركت آب منطقهای تهران
نظرات