به زودی قیمت واحدهای تعاونی مپسا نهایی می شود
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند گفت: با اعلام قیمت های نهایی واحد های تعاونی مپسا، تا حدودی از نگرانی های مردم کاسته خواهد شد.
به گزارش بنانیوز(BanaNews.ir)،باران هاشم زهی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند درباره وضعیت واحدهای این تعاونی در شهر پرند اظهار کرد: در دولت دهم براساس تصمیماتی که مدیر وقت شرکت گرفته بود و کل اختیارات شرکت عمران پرند یعنی حدود ۶۴۰۰ واحد مانند تفاهم نامهای عمل شده که وام در آن مبادله شده است.
هاشم زهی افزود: در واحدهای مپسا رویکردی که در پروژههای تفاهم نامهای سه جانبه وجود دارد عملیاتی خواهد شد و به زودی پس از نهایی شدن قیمتها در این پروژه ، به مردم اطلاع رسانی خواهیم کرد.
بخشی از ساخت و ساز ها در شهر جدید پرند مربوط به تعاونی ها است که شرکت مپسا ساخت قسمتی از واحد ها را بر عهده دارد.
این شرکت با تکمیل نکردن بخشی از واحد ها و گرفتن مبالغ اضافی از مردم مشکلاتی را بوجود آورده است که قرار است با نهایی شدن قیمت ها در این پروژه تا حدودی از نگرانی های مردم کاسته شود.
ایسنا
نظرات