نیکزاد: بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت بافت فرسوده عرضه میشود
وزیر مسکن و شهرسازی گفت: برای توسعه نوسازی بافتهای فرسوده کشور بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت این مناطق عرضه میشود.
به گزارش بنانیوز به نقل از خبرگزاری فارس ، علی نیکزاد شامگاه شنبه در مراسم بهرهبرداری از سه برج تجاری در بافت فرسوده این شهر اظهار داشت: این اقدام در جهت بهبود روند فعلی شهرسازی و همچنین کاهش خسارتهای مالی و جانی به شهروندان انجام میشود.
وی با بیان اینکه هماکنون بیش از ۶۳ هزار هکتار بافت فرسوده در کشور وجود دارد، تصریح کرد: این رقم در خراسان رضوی به بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار میرسد.
وزیر مسکن و شهرسازی اکثر بافت فرسوده خراسان رضوی را در مشهد عنوان کرد و متذکر شد: اجازه استفاده از خط اعتباری ویژه مسکن مهر برای اجرای بافت فرسوده کشور از جمله نقاط قوت در بهبود وضعیت این مناطق است.
وی به شش ماهه اول امسال و سال گذشته درباره صدور پروانه ساخت در مناطق دارای بافت فرسوده اشاره کرد و گفت: تعداد پروانههای صادر شده از ۲۱۶ هزار پرونده در شش ماهه سال ۸۸ با بیش از ۵۰ درصد رشد به افزون بر ۳۲۶ هزار پرونده رسیده است.
نیکزاد تصریح کرد: فقط در شهر تهران از ۳۲ هزار واحد در سال گذشته با بیش از ۸۵ درصد رشد به افزون بر ۶۰ هزار واحد رسیده است.
وی ادامه داد: تسهیلات و امکانات اعطایی به متقاضیان ورود به بخش بافت فرسوده همانند تسهیلات مسکن مهر خواهد بود.
وزیر مسکن و شهرسازی تصریح کرد: در تمام دنیا ارتباط افزایش قیمت واحد با تعداد پروانه با هم مطابق است.
وی تصریح کرد: با این حال برای نخستینبار در دنیا در ایران افزایش ساخت مسکن، هزینههای تحویل آن کاهش یافته است.
نیکزاد به مخالفت بعضی از افراد با ارائه تسهیلات ویژه به مردم اشاره کرد و گفت: دولت بدون توجه به این مخالفتها در جهت آسایش هر چه بیشتر مردم گام بر میدارد.
وی افزود: در شهر مشهد بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع بافت فرسوده با اعتباری افزون بر ۳۰ هزار میلیارد ریال در دست ساخت است.
وزیر مسکن و شهرسازی با اشاره به افتتاح صندوق توسعه حرمین شریفین در چهار استان کشور تأکید کرد: اعتبار این صندوق از محل صندول توسعه ملی برای بهبود وضعیت و توسعه چهار حرم شریف کشور است.
وی ادامه داد: اعتبار صندوق توسعه ملی نیز از محل ۲۰ درصد منابع نفتی کشور در اختیار دولت قرار میگیرد.
نیکزاد گفت: تمام تلاش دولت برای کاهش بروکراسی اداری در اجرای پروژههای مسکن بهویژه بافت فرسوده کشور است.
نظرات